قرار دادن ميوه در بخش رطوبتي يخچال

نصب و نگهداري كليه لوازم خانگي به خصوص يخچال اهميت زيادي دارد

قرار دادن ميوه در بخش رطوبتي يخچال

۱ بازديد


آيا حقيقتاً مي دانيد به چه شكل از كشوهاي ميوه و يا اين كه رطوبتي در فريزر خويش به كارگيري نمائيد؟ يااينكه صرفا همت متعددي مي كنيد و اميدواريد شايسته ترين سود را بگيريد؟ نمايندگي يخچال پارس در مشهد  آيا شما ميوه و صيفي جات را در كشوها به صدق قرار مي‌دهيد؟ يا اين كه شانسي اعمال مي‌دهيد؟
اما ما شمارا قضاوت نمي‌كنيم! به هيچ عنوانً! ما صرفا ميخواهيم كه شما از يخچال فريزر خويش بيشترين سود را ببريد. و اين مشتمل بر كشوهاي نو‌نگه‌دار ميباشد. استعمال درست از آنان خير صرفا فضاي جانور در سردخانه را آزاد مي‌نمايد بلكه به زمان بر‌خيس شدن قدمت توليد ها شما نيز امداد خواهد كرد.
در اينجا طريق استعمال درست از اين كشوهاي فريزر و سردخانه آورده شد‌ه‌است – و اينكه چه چيزي در آنان قابل ذخيره ميباشد.
چه گونه كشوهاي نو‌نگهدار فريزر عمل مي نمايند؟بيشتر كشوهاي رطوبت با يكسري كليك در ميان كم و بيش قابل تهيه مي‌باشند. اين پيكربندي به آساني يك روزنه كوچك روي كشو را گشوده يا اين كه بسته مي‌نمايند. براي تهيه و تنظيم رطوبت نادر، روزنه به طور كاملً گشوده ميباشد. براي تهيه رطوبت بالا، تماماً بسته ميباشد.
در هر كشو چه چيزي بايستي قرار بدهيم؟قاعده كلي انگشت شست قرار دادن چيزهايي ميباشد كه قصد به پوسيدن در كشو با تهيه معدود رطوبت دارا هستند. اين دربرگيرنده ميوه‌ها و سبزي‌هايي ميباشد كه گاز اتيلن ساطع مي‌نمايند مانند سيب و گلابي، چون گشوده گذاشتن پنجره روي كشو سبب ساز خروج آن گازها مي شود. با بيرون شدن گازها، به دوري از پوسيدگي زودرس ميوه ها و صيفي جات ياري مي نمايد.
مواد فاسدشدني در كشو با رطوبت بالا ميروند. اين دربرگيرنده صيفيجات برگ دار مانند اسفناج و گياهان دارويي (معطر) خواهد بود. با بسته تگاه داشتن روزنه، بخار آب در كشو نگه داشته ميگردد و رطوبت سبب ميشود كه سبزي‌ها با دوام‌خيس و شاداب‌خيس شوند. نگه داشتن ميوه و صيفيجات حساس به گاز اتيلن، مانند توت خارجي، درين كشو همينطور سبب ساز مي‌گردد آنان را از ساطع‌كننده‌هاي اتيلن بدور نگه داريد.
در اينجا ليستي اثر گذار از اينكه چه ميوه‌ها و سبزيجاتي بايستي در هر كشو مراقبت خواهد شد وجود داراست.كشوهاي با رطوبت بالاكشوي رطوبت بالا مي بايست مشمول مورد ها پايين باشد:
توليد ها حساس به رطوبت.محصول ها حساس به گاز اتيلن.ميوه‌ها و سبزيجاتي كه مي بايست در كشو با رطوبت بالا نگه داشته شوندموز (نارس)كاسنيكلم بروكليكلمهويجگل كلمخياربادمجانلوبيا سبزگياهان دارويي و معطر (گرديد، جعفري، آويشن)صيفي جات برگ دار (كلم، كاهو، اسفناج، آبرس)باميهنخود خارجيفلفلتوت خارجيكدو حلواييكشو با رطوبت تحتكشوي نادر رطوبت بايستي مشمول مفاد ذيل باشد:
نسبت به رطوبت حساس نباشند. خالق گاز اتيلن بالا.ميوه ها و سبزيجاتي كه بايستي در كشوي نادر رطوبت نگه داشته شوندسيبموز (رسيده)انجيرخربرهكيويانبهگلابيميوه‌هاي هسته دار (زردآلو، شليل، هلو، آلو)در غايت، كشوها در حالتي‌كه دست كم دو سوم بي نقص باشند، به شايسته ترين وجه اتوماتيك مي‌نمايند، و ما دوست داريم كه تفكر كنيم اين علت نيكي براي تهيه و تنظيم غذاهاي سلامت در حوالي ميباشد!
فهميدن پيكربندي رطوبتي، پي بردن آلرژي به اتيلن، و پي بردن اينكه چه موادي سبب ساخت اتيلن مي شوند به شما ياري مي‌نمايد تا ميوه‌ها و صيفيجات خويش را به صحت ذخيره فرماييد و قدمت موءثر آنان را ارتقا دهيد. هنگامي يك توشه آنها‌را رعايت فرمائيد، از موءثر بودن اين داده ها حقيقتاً سپاس مي كنيد!

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.